Metodat e pagesës dhe dërgesës

Mësoni për mënyrat e pagesës dhe dërgimit të produkteve tona, si dhe politikën e kthimit të kompanisë sonë

Urdhërat tona dërgohen me korrier.

Kostoja e transportit

Kostoja e transportit është 3€

1. KARTAT E KREDITËS DHE DEBITIT

Të gjitha kartat e kreditit pranohen.

2. DEPOZITA BANKARE

Përfundoni blerjet tuaja duke depozituar para në një nga llogaritë e mëposhtme:

  TRANSFERWISE SORT: BE87 9670 3860 9194
BIC / Swift: TRWIBEB1XXX
  PIRAEUS ΙBAN : GR2601724080005408008997923
  NBG IBAN : GR3801104480000044844125169
  ALPHA BANK IBAN : GR2201404200420002002004618
  EUROBANK IBAN : GR2302603460000480200510174

 

3. PARATË ME DORËZIM

Paguani me para në dorëzim duke i dhënë shumën përkatëse të porosisë kompanisë korriere pas marrjes.

Shpenzimet e parave në dorëzim janë 2 €